Cadzand

In het meest zuidwestelijke puntje van Zeeland, op de grens met België, ligt aan de voet van de duinen en aan het brede Noordzeestrand de gezellige badplaats Cadzand-Bad. Hier geniet u van de perfecte combinatie tussen rust en vermaak.

Ligging Villa Granville

Duinen, strand & zee

Cadzand-bad ligt aan de voet van de duinen en aan de brede Noordzeestrand. Hier geniet u van de perfecte combinatie tussen rust en vermaak.

Polders & dorpjes

Naast zon, zee en strand is Cadzand omringd door prachtige natuurgebieden en karakteristieke polders, de pittoreske dorpen en stadjes, én de gastvrije inwoners nodigen u van harte uit tot genieten.

Prachtige natuurgebieden

Culinair genieten

Wist u dat Zeeuws-Vlaanderen de hoogste dichtheid van toprestaurants heeft? Liefhebbers van gastronomie en bourgondische levensgenieters kunnen hier hun hart ophalen! De vele restaurants weten hoe ze hun gasten moeten verwennen met creatieve gerechten van al het goede dat zee en land te bieden hebben.

We noemen er een paar: Pure C en Air Republic van Sergio Herman in Cadzand-Bad, 1880 in Groede, De Kromme Watergang in Hoofdplaat, Spetters in Breskens, La Trinité in Sluis en zo zijn er nog meer culinaire hotspots. Ach, gewoon te veel om op te noemen.

Grote steden

Toe aan wat meer reuring? Knokke, Brugge en Gent zijn makkelijk en snel te bereiken vanuit Cadzand.

Verkoopkantoor:

Van Akker Makelaars 
Blvd. Wielingen 32

Tel: 0031-(0)117-391433

Ontwikkeling:

Verkoopkantoor:

Van Akker Makelaars 
Blvd. Wielingen 32

Tel: 0031-(0)117-391433

Ontwikkeling: